Logo

Úvodní strana » Informace » Jídelníček

                    JídelníčeK     16.-20.9.2024

Pondělí          chléb Šumava, tvarohová pomazánka s pažitkou, mléko, čaj, mrkev 1,7

                           polévka nočková s míchanou zeleninou 1,9

                           dukátové buchtičky s krémem, čaj 1,3,7                                                                                 

                           rohlík, pomazánkové máslo, čaj, švestky 1,7

 

   Úterý             veletržní bageta, smetanový sýr, mléko, čaj, hruška1,7,11

                           polévka cuketový krém 1

                          pečené kuře, rýže basmati, čaj 1

                          tmavý toastový chléb, masová pomazánka, mléko, čaj, rajče 1,7

 

   Středa           makový loupák, granko, čaj, jablko 1,3,7

                           polévka zeleninový vývar s ovesnými vločkami 1                                                                                                                                                                        

                          hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, aj 1,3,7

                         chléb Šumava , pomazánkové máslo, mléko, čaj, okurka 1,7

    

   Čtvrtek        toast se šunkou a sýrem, mléko, čaj, paprika 1,7

                           polévka dýňová 1

                          vepřové maso v mrkvi, brambor, čaj 1,7

                          slunečnicový chléb, máslová rama, mléko, čaj, banán1,7

 

   Pátek         veka, krabí pomazánka, mléko, čaj  ,mandarinka 1,4,7

                        polévka luštěninová  1                                                                                                                                                                                                         barevné těstoviny s krůtím masem a smetanou, čaj 1,7

                       sýrový Knuspi chléb, plátkový sýr, mléko, čaj, ledový salát 1,7

 

 

                                           změna jídelníčku vyhrazena

 

 

L. Kohoutová                                                                          L.Fridrichová

ved. kuchařka                                                                         vedoucí ŠJ        

                                                               

  1. Obiloviny obsahující lepek 
    1/1 pšenice, 1/2 žito, 1/3 ječmen, 1/4 oves, 1/5 špalda, 1/6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody
    8/1 mandle, 8/2 lískové ořechy, 8/3 vlašské ořechy, 8/4 kešu ořechy, 8/5 pekanové ořechy, 8/6 para ořechy, 8/7 pistácie, 8/8 makadamie a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam)
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich